ROTO® er et hjælpemiddel til at sikre rotation af injektionssteder i forbindelse med din insulinbehandling. Det fungerer som et elektronisk stikkeskema sat på en insulinpen.

ROTO® kommer med et automatisk forslag til næste injektionssted, så du undgår at injicere insulin det samme sted flere gange i træk, men i stedet spreder injektionerne bedre.

Derudover registrerer ROTO® injektionssteder og tidspunkt. Disse registreringer kan ses i den tilhørende app samt overføres direkte til det kliniske system "CSO Diabetes", så din læge og sygeplejerske kan få adgang til dem.

ROTO® er en vejledning på linje med et papirbaseret stikkeskema, som skal understøtte en korrekt rotation af injektionssteder hos voksne, som injicerer insulin ved hjælp af en pen. ROTO® erstatter ikke råd og vejledning fra din diabetesbehandler.

Denne udgave af ROTO® er designet til rotation og registrering af injektioner i maveregionen ved hjælp af en Flexpen® fra Novo Nordisk A/S.

Se en vejledning til ROTO® i denne video og læs mere herunder.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.


Sådan gør du

Sådan sætter du ROTO® på din insulinpen

Sådan anvender du ROTO®

Sådan genoplader du ROTO®

Sådan overfører du data til Steno Diabetes Center Aarhus

Sådan rengør og vedligeholder du ROTO®


Mere information

Overensstemmelseserklæring

Mærkningssymboler


Kontakt

Steno Diabetes Center Aarhus - Klinik for voksne

Telefon

Tlf. 7845 5485 (hverdage kl. 8.15-15)

Adresse

Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 11
Indgang A
8200 Aarhus N

Mail

auh.sdca.voksen@rm.dk

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.