"Vederlagsfri medicin" betyder medicin uden betaling. Ikke-indlagte patienter med bestemte sygdomme, der følges af en klinik, kan få udleveret vederlagsfri medicin fra hospitalet. 

Danske Regioner beslutter hvilke sygdomme, der er berettiget til vederlagsfri medicin (og hvilke præparater), på baggrund af særlige behandlingsmæssige hensyn, og et behov for ensartet praksis på landets hospitaler.

Du har fået ordineret vederlagsfri medicin i Hormon- og Knoglesygdomme. Afdelingen sender en recept til Regionsapoteket Midtjylland, og herefter kan du bestille medicinen. 


Sådan gør du

Recepten er gyldig 2 år fra udstedelsesdatoen


Videre forløb


Mere information


Kontakt

Klinik for Hormon- og Knoglesygdomme

Telefon

7845 5470

Telefontider for klinikken

Er du i forløb hos os og har spørgsmål, som ikke kan vente til din næste kontrol, er du altid velkommen til at ringe til os.

Telefonen er åben til en specialespecifik sygeplejerske eller sekretær på alle hverdage mellem kl. 11.00 - 12.30. Det er derfor bedst at ringe i det tidsrum.

Har du presserende behov for kontakt uden for dette tidsrum, kan du på samme telefonnummer tale med en sekretær frem til klokken 15 på hverdage.

E-mail

Sikker mail (Kræver MitID)

Med sikker mail sender du via e-boks, og dine oplysninger er dermed beskyttede.

 

auh.hormon-.og.knoglesygdomme@rm.dk

Vær opmærksom på, at almindelig mail ikke er egnet til fortrolige oplysninger.

 

Gå direkte til

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.