Du har fået konstateret overproduktion af adrenalin og noradrenalin. Det er stresshormoner, der bl.a. er med til at styre blodtrykket.

Ved overproduktion af disse hormoner kan der opstå episoder med højt blodtryk, bl.a. i forbindelse med operation. Dette kan forhindres med denne særlige type blodtrykssænkende medicin, der blokerer virkningen af høje niveauer af adrenalin og noradrenalin.

Behandlingen gives typisk frem til operation for hormonoverskud og ophører herefter. Medicinen udleveres fra Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme.


Om behandlingen

Tag Dibenzyran-tabletterne sammen med et glas vand

Du kan tage Dibenzyran sammen med eller uden for et måltid

Du kan med fordel tage Dibenzyran sammen med et mælkeprodukt for at mindske mavegener


Risici og bivirkninger


Vær opmærksom på


Mere information


Kontakt

Klinik for Hormon- og Knoglesygdomme

Telefon

7845 5470

Telefontider for klinikken

Er du i forløb hos os og har spørgsmål, som ikke kan vente til din næste kontrol, er du altid velkommen til at ringe til os.

Telefonen er åben til en specialespecifik sygeplejerske eller sekretær på alle hverdage mellem kl. 11.00 - 12.30. Det er derfor bedst at ringe i det tidsrum.

Har du presserende behov for kontakt uden for dette tidsrum, kan du på samme telefonnummer tale med en sekretær frem til klokken 15 på hverdage.

E-mail

Sikker mail (Kræver MitID)

Med sikker mail sender du via e-boks, og dine oplysninger er dermed beskyttede.

 

auh.hormon-.og.knoglesygdomme@rm.dk

Vær opmærksom på, at almindelig mail ikke er egnet til fortrolige oplysninger.

 

Gå direkte til

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.