Kvindesygdomme og fødsler_side2_2x502px_Graviditet.png

 

Vi genoptager normal kursusaktivitet hen over sommeren og efteråret 2021 (se oversigten nedenfor). Vi anbefaler fortsat, at du og din partner har en negativ PCR- eller kviktest og føler jer raske, når I deltager.

Det er kun dig, som er gravid, som skal booke en plads, selv om du måske har en partner eller ledsager med. Book altid plads fra en privat mail og ikke en arbejdsmail.

Orientér dig gerne i "Fødselsforberedelse" samt "Amning" i den digitale forløbsguide i Emento før kurserne. Kig også gerne her på hjemmesiden, hvor du finder mere om graviditet, fødsel og barsel hos os samt tilbud til dig/jer i kommuner, foreninger etc.

Kontakt os via Emento eller send os en sikker mail via din e-boks, hvis du har spørgsmål til tilbud, kurser eller booking. 

FØDSELS- og FORÆLDREKURSER

Alle kurser afholdes som en blanding af oplæg og samtale mellem deltagere og undervisere. Kom alene eller tag din partner eller anden ledsager med. I er altid velkomne til at spørge ind, undre jer eller bidrage med ønsker og bekymringer.

 
EVENTS

FitMum - teater og debat

Vi får besøg af forskere fra Sjælland, som har undersøgt, hvad aktiv livsstil betyder, når du er gravid. De formidler opnået viden i form af en teaterforestilling og lægger op til debat bagefter.

Arrangementet er gratis og er åbent for alle interesserede - både gravide og fagpersoner.
Tid: 20. september 2001 (2 forestillinger a 2 timers varighed) 
Sted: Auditoriet, Aarhus Jordemoderpraksis.

Tilmeld dig her. 

TILBUD FRA VORES SAMARBEJDSPARTNERE

FOF Aarhus tilbyder fødselsforberedelse og ve-træning - indiviuelt eller som gruppeforløb. Se tilbud.

 

 
FAMILIEKURSER

 
SUNDHED

Mere information

Gå til siden graviditet og fødsel

Gå til siden komplikationer under graviditet