I hospitalets bederum, kirkerum og fordybelsesrum finder du ro og tid til eftertanke. Læs mere om de tre rum og se, hvor du finder dem.

Fordybelsesrummet

Fordybelsesrummet er et rum uden religiøse symboler. Det er derfor åbent for enhver livstolkning.

Rummet indbyder til eftertanke med de indbyggede siddenicher. Siddenicherne er smukt placeret omking et vandspejl, der bliver brudt af en stråle vand, som løber fra loftet.

I fordybelsesrummet er der rig mulighed for refleksion og fordybelse, eller du kan vælge blot at lade tankerne følge med vandet. 

Kirkerummet

Kirkerummet er Folkekirkens rum med plads til gudstjenester, andagter og andre arrangementer.

Der er et sted, hvor du har mulighed for at tænde et lys og nedskrive bønner eller tanker. Der er bibler og salmebøger til afbenyttelse, ligesom der er små tekster til overvejelse og meditation.

Kirkerummet kan benyttes af alle kristne kirkesamfund til f.eks. vielser, dåb eller andagt for patienter fra eget trossamfund.

Faste aktiviteter i Kirkerummet

Gudstjeneste: Den første søndag i hver måned kl. 11.00-11.30
Ro til Tro: Kort meditation hver onsdag kl. 12.45-13.00

Bederummet

Bederummet er beregnet til bøn for alle trosretninger. Ved indgangen til rummet er der mulighed for afvaskning i forbindelse med bøn. Der er også et stativ til fodtøj samt bedetæpper, som du er velkommen til at benytte dig af.

Find vej

Hospitalets kirkerum, bederum og fordybelsesrum finder du ved Ingang A i den høje bygning midt i hospitalet. Rummene er placeret på Plan 2 (stueetagen).

Se placering af rum for tro og fordybelse på et kort