Menukort fra Centralkøkkenet
Se, hvad køkkenet har på menuen til frokost og aftensmad.
5. - 11. maj
FROKOST
Lunt
- Proteinrig kartoffelsuppe
- Frikadelle (gris) m. agurkesalat
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Rullepølse (gris) m. sky, rødløg og karse
- Hytteostsalat m. gul peber og agurk
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Drømmekage
AFTEN
Menu 1
- Kødsauce (okse)
Pasta
Stegte majs, edamamebønner og rødløg
Menu 2
- Stegt kylling m. karrysauce
Ris
Stegte majs, edamamebønner og rødløg
Dessert
- Rabarbertrifli
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig svampesuppe
- Kikærtebøf m. karryæblechutney
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Saltkød (okse) m. sky, løg og karse
- Æg m. grøn creme og semidried tomat
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kringle m. æble og kane
AFTEN
Kødret
- Chili con carne (okse) m. creme fraiche
Ris
Grønkålssalat m. rød spidskål og æble
Livret
- Stegte nudler m. grønt og kylling
Grønkålssalat m. rød spidskål og æble
Dessert
- Nougatfromage m. flødeskum og makron (Husblas)
SEN AFTEN
- Snitte m. hindbær
FROKOST
Lunt
- Proteinrig aspargesuppe
- Moussaka m. oksekød
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Kyllingepølse m. ærtemayonnaise og purløg
- Bagt rødbede m. peberrodscreme og persille
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Banankage
AFTEN
Kødret
- Marineret nakkekotelet (gris)
Flødekartofle
Stegte grønne bønner m. sesam
Livret
- Kalkun-bønnebøf m. krydret tomatsauce Pasta
Stegte grønne bønner m. sesam
Dessert
- Kirsebærtrifli (Husblas)
SEN AFTEN
- Franskbrød m. rullepølse og løg
FROKOST
Lunt
- Proteinrig tomatsuppe
- Spinatkrokette m. tomatmayonnaise
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Fiskefrikadelle m. remoulade og citron
- Æg m. mayonnaise og syltede rødløg m. dild
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Pæretærte m. creme fraiche
AFTEN
Kødret
- Kebab m. tzatziki
Madbrød
Stegte kartofler
Rød spidskålssalat m. lime
Livret
- Fishcake m. persillesauce
Kartofler
Rød spidskålssalat m. lime
Dessert
- Tiramisu
SEN AFTEN
- Kanelsnurre
FROKOST
Lunt
- Proteinrig karrysuppe
- Tærte m. kalkunbacon og løg
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Roastbeef (okse) m. remoulade, ristede løg, syltede agurk
- Veggiesalat m. løg og dild
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kakaosnitte m. hindbær
AFTEN
Kødret
- Karbonade (gris) m. stuvet hvidkål
Kartofler
Rødbeder
Stegte gulerødder m. persillepesto
Livret
- Pasta ala cabonara (fjerkræ)
Foccacia
Stegte gulerødder m. persillepesto
Dessert
- Æblekage m. flødeskumsskyr
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og blå vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig sellerisuppe
- Salat m. falafler og chilimayonnaise
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Rullepølse (gris) m. æbleeddikesky, løg og karse
- Æg m. mayonnaise og små syltede små peber
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Mazarin
AFTEN
Kødret
- Stegt laks m. citron-blanquette sauce
Kartofler
Bønnesalat m. semidried tomater og pesto
Livret
- Stegt kyllinge overlår m. karrysauce
Ris
Bønnesalat m. semidried tomater og pesto
Dessert
-
Hvid chokolademousse m. anissyltet ananas (Husblas)
SEN AFTEN
- Toscasnitte
FROKOST
Lunt
- Proteinrig paprikasuppe
- Tartelet m. høns i asparges
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Varmrøget laks m. citronbagte rodfrugter og dild
- Æggesalat m. purløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Cookie
AFTEN
Kødret
- Kalkun i rød karry
Ris
Rødbedesalat m. gulerod, græskarkerner og persille
Livret
- Millionbøf m. kartoffelmoslåg
Rødbedesalat m. gulerod, græskarkerner og persille
Dessert
- Flødeis m. Jordbærcoulis
SEN AFTEN
- Kransekage
12. - 18. maj
FROKOST
Lunt
- Proteinrig kartoffelsuppe
- Grøn fiskefrikadelle og kold kryddersauce
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Rullepølse (gris) m. sky, rødløg og karse
- Hytteostsalat m. gul peber og agurk
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Chokoladecookie
AFTEN
Menu 1
- Gryderet m. gris, bacon og champignon (gris)
Ris
Stegte gulerødder, rødløg og bønner
Menu 2
- Stegt fiskefilet (Issingfilet) m. persillesauce
Kartofler
Stegte gulerødder, rødløg og bønner
Dessert
- Rabarberkompot m. crumble og creme fraiche
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig tomatsuppe
- Spinatkrokette m. tomatmayonnaise
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Roastbeef (okse) m. løgkompot og purløg
- Æg m. mayonnaise og urterasp
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Hindbærdrøm
AFTEN
Menu 1
- Frikadeller (gris) m. stuvet spidskål
Kartofler
Rødbeder
Menu 2
- Kylling tikka masala
Basmati ris
Romanescosalat m. bagte gulerødder, forårsløg og sesam
Dessert
- Cheesecake (Husblas) m. jordbær
SEN AFTEN
- Havregrynskage
FROKOST
Lunt
- Proteinrig aspargessuppe
- Moussaka m. hakket oksekød
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Flæskesteg (gris) m. agurkesalat og rabarber
- Kartoffel m. dildmayonnaise og radise
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Wienerbrød
AFTEN
Menu 1
- Paneret kylling m. peberfrugtsauce
Parmesankartofler
Stegt spidskål m. citron
Menu 2
- Chili con carne (okse) m. creme fraiche
Ris
Stegt spidskål m. citron
Dessert
- Hyldeblomstfromage (Husblas) m. havregrynscrunch
SEN AFTEN
- Franskbrød m. spegepølse og agurk
FROKOST
Lunt
- Proteinrig gulerodssuppe
- Tærte m. spinat
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Saltkød (okse) m. peberrodscreme og karse
- Æg m. mayonnaise, caviart og dild
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kærnemælkshorn
AFTEN
Menu 1
- Rosmarinmarineret kylling m. ratatouille
Ris
Gulerodssalat m. spidskål, persille, kørvel og nigellafrø
Menu 2
- Fiskefrikadeller m. kold sauce m. dild
Stegte kartoffelskiver
Gulerodssalat m. spidskål, persille, kørvel og nigellafrø
Dessert
- Chokolademousse m. flødeskum og appelsin
SEN AFTEN
- Fragelitéroulade m. smørcreme
FROKOST
Lunt
- Proteinrig paprikasuppe
- Marineret kalkun m. feta og kalkunbacon
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Fiskefrikadelle m. remoulade, citron og agurk
- Hønsesalat m. rød peber og forårsløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Gulerodskage m. ostecreme
AFTEN
Menu 1
- Barbecue kylling m. marsala sauce
Stegte kartoffelskiver
Stegte auberginer, squash og tomater og oliven
Menu 2
- Lasagnette (okse)
Stegte auberginer, squash og tomater og oliven
Dessert
- Citronfromage (Husblas) m. flødeskum
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og rød peber
FROKOST
Lunt
- Proteinrig blomkålssuppe
- Æggekage m. semidried tomater
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Kyllingepålæg m.
karryæblechutney og karse - Æggesalat m. tomat og purløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kokosmakron m. appelsin
AFTEN
Menu 1
- Kalvefrikassé
Kartofler
Spidskål m. jordskokker, agurkesalat og kørvel
Menu 2
- Chiligryde m. hakket kalkun og bønner
Ris
Spidskål m. jordskokker, agurkesalat og kørvel
Dessert
- Panna cotta (Husblas) m. hindbærsauce
SEN AFTEN
- Marcipanbrød
FROKOST
Lunt
- Proteinrig karrysuppe
- Tartelet m. dildstuvede rejer
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Varmrøget laks m. asparges og syltet rødløg
- Æg m. mayonnaise, syltet rød peber og dild
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Nougattunge
AFTEN
Menu 1
- Pasta ala cabonara (fjerkræ)
Bønnesalat m. cherrytomat og pesto
Menu 2
- Kødboller (gris) i karrysauce
Ris
Bønnesalat m. cherrytomat og pesto
Dessert
- Flødeis m. jordbærcoulis
SEN AFTEN
- Fyldte chokolade m. karamel og konfekt
19. - 25. maj
FROKOST
Lunt
- Proteinrig kartoffelsuppe
- Frikadelle (gris) m. agurkesalat
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Rullepølse (gris) m. sky, rødløg og karse
- Hytteostsalat m. gul peber og agurk
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Drømmekage
AFTEN
Menu 1
- Kødsauce (okse)
Pasta
Stegte majs, edamamebønner og rødløg
Menu 2
- Stegt kylling m. karrysauce
Ris
Stegte majs, edamamebønner og rødløg
Dessert
- Rabarbertrifli
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig tomatsuppe
- Tærte m. squash
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Roastbeef (okse) m. løgkompot og purløg
- Æg m. mayonnaise og urterasp
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kringle m. rabarber
AFTEN
Menu 1
- Kebab m. tzatziki
Stegte små kartofler
Madbrød
Rød spidskålssalat m. lime
Menu 2
- Kalkunbøf m. krydret tomatsauce
Ris
Rød spidskålssalat m. lime
Dessert
- Hindbærfromage (Husblas)
SEN AFTEN
- Trøffelstang
FROKOST
Lunt
- Proteinrig aspargessuppe
- Varmrøget laks m. stuvet spinat
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Flæskesteg (gris) m. agurkesalat og rabarber
- Kartoffel m. dildmayonnaise og radise
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Tunesisk kaffebrød
AFTEN
Menu 1
- Marineret nakkekotelet (gris)
Pastasalat m. edamamebønner og estragoncreme
Smørstegte gulerødder m. persille
Menu 2
- Fishcake m. tatarsauce
Stegte små kartofler
Smørstegte gulerødder m. persille
Dessert
- Skyrkage (husblas) m. jordbærcoulis
SEN AFTEN
- Franskbrød m. rullepølse og rødløg
FROKOST
Lunt
- Proteinrig gulerodssuppe
- Urte-nøddefrikadelle m. kold sauce
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Saltkød (okse) m. peberrodscreme og karse
- Æg m. mayonnaise, caviart og dild
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Banankage
AFTEN
Menu 1
- Kalkunfrikadeller
Kold kartoffelsalat
Blomkålssalat m. fennikel, ærter og dild
Menu 2
- Burrito m. oksekød og grønsager
Blomkålssalat m. fennikel, ærter og dild
Dessert
- Tiramisu
SEN AFTEN
- Æblesnurre
FROKOST
Lunt
- Proteinrig paprikasuppe
- Stegt pølse (gris) m. pølsebrød
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Fiskefrikadelle m. remoulade, citron og agurk
- Hønsesalat m. rød peber og forårsløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Hindbærsnitte med glasur
AFTEN
Menu 1
- Karbonade (gris)
Stuvede ærter og gulerødder
Kartofler
Menu 2
- Butter chicken
Ris
Stegte bønner, broccoli og peberfrugt
Dessert
- Koldskålsfromage m. kammerjunkecrunch (Husblas)
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og blå vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig blomkålssuppe
- Æggekage m. kartofler og purløg
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Kyllingepålæg m. karryæblechutney og karse
- Æggesalat m. tomat og purløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Solbærlinse
AFTEN
Menu 1
- Stegt laks m. citronblanquettesauce
Kartofler
Spidskålssalat m. dild
Menu 2
- Stegte nudler m. grønt og kylling
Spidskålssalat m. dild
Dessert
- Hvid chokolademousse m. passionsfrugt
SEN AFTEN
- Toscasnitte
FROKOST
Lunt
- Proteinrig karrysuppe
- Tartelet m. høns i asparges
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Varmrøget laks m. asparges og syltet rødløg
- Æg m. mayonnaise, syltet rød peber og dild
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Pistaciemazarin
AFTEN
Menu 1
- Kalkun m. svampe og gremolata
Ris
Gulerodssalat
Menu 2
- Millionbøf (okse)
Kartofler
Gulerodssalat
Dessert
- Flødeis m. hindbærsauce
SEN AFTEN
- Kransekagekonfekt