Menukort fra Centralkøkkenet
Se, hvad køkkenet har på menuen til frokost og aftensmad.
30. september - 6. oktober
FROKOST
Lunt
- Proteinrig kartoffelsuppe
- Fiskefrikadelle m. laks og kold dildsauce
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Kalkunsalat m. persille
- Hummus m. grillet peberfrugt og oliven
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Citronmåne
AFTEN
Kødret
- Beuf bourginon (okse)
Kartoffelmos m. rodfrugter
Grønkålssalat m. pære og ristede nigellafrø
Livret
- Stegt fiskefilet m. persillesauce
Kartofler
Grønkålssalat m. pære og ristede nigellafrø
Dessert
- Blommetrifli
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig tomatsuppe
- Spinatkrokette m.
tomatmayonnaise - Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Saltkød (okse) m. sky, løg og karse
- Æg m. ærtemayonnaise og urterasp
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Wienerbrød
AFTEN
Kødret
- Medisterpølse (gris) m. grønlangkål
Brunede kartofler
Rødbeder
Livret
- Kebab
Tzatziki
Pitabrød
Rød spidskålssalat m. lime
Dessert
- Cheesecake m. kirsebær (Husblas)
SEN AFTEN
- Walesbolle
FROKOST
Lunt
- Proteinrig aspargesuppe
- Stegt pølse (gris) m. pølsebrød
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Sprængt kalkun m. karryæblechutney og rugbrødschips
- Bagt rødbede m. peberrodscreme og persille
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Makronsnitte m. solbær
AFTEN
Kødret
- Kylling tikka masala
Basmati ris
Stegte grønne bønner m. sesam
Livret
- Fiskefrikadeller m. tatarsauce
Stegte kartoffelskiver
Stegte grønne bønner m. sesam
Dessert
- Tiramisu
SEN AFTEN
- Franskbrød m. hamburgerryg og italiensksalat
FROKOST
Lunt
- Proteinrig svampesuppe
- Selleri-nødde frikadelle m. peronata
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Fiskefrikadelle m. remoulade, syltede gulerødder og cornichon
- Æg m. mayonnaise og karse
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Æble-kanelkage
AFTEN
Kødret
- Frikadeller (gris) m. brun sauce
Kartofler
Rødkål
Livret
- Stegte nudler m. grønt og kylling
Stegt broccoli m. hvidkål og sesam
Dessert
- Citronfromage (Husblas) m. flødeskum
SEN AFTEN
- Fragilitéroulade m. moccacreme
FROKOST
Lunt
- Proteinrig karrysuppe
- Marineret kylling m. feta og kalkunbacon
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Roastbeef (okse) m. løgkompot og purløg
- Kartoffel-nødde pålæg m. syltede rødløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Gulerodskage m. ostecreme
AFTEN
Kødret
- Stegt kalkunschnitzel m. bearnaisesauce
Stegte små kartofler
Stegte rødbedestave
Livret
- Lasagnette (okse)
Stegte rødbedestave
Dessert
- Æblekompot med bagt crumble og creme fraiche
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og blå vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig sellerisuppe
- Tærte m. græskar
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Rullepølse (gris) m. æbleeddikesky, løg og karse
- Æg m. mayonnaise og sweetdrops
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kokosmakron m. marcipan og chokolade
AFTEN
Kødret
- Nakkekotelet (gris) m. baconchampignonsauce
Kartofler
Hvidkålssalat m. syltede rødløg
Livret
- Kødboller (fjerkræ) i karrysauce
Ris
Hvidkålssalat m. syltede rødløg
Dessert
- Panna cotta (Husblas) m. brombærsauce
SEN AFTEN
- Chokoladebar m. kokos
FROKOST
Lunt
- Proteinrig paprikasuppe
- Ribbensteg (gris) m. rødkål
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Varm røget laks m. asparges og dild
- Æggesalat m. sprøde kapers og rødløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Napoleonshat
AFTEN
Kødret
- Barbecue kyllingebryst m. marsala sauce
Stegte kartoffelskive
Bønnesalat m. semidried tomater og pesto
Livret
- Bolognesesauce (okse)
Pasta
Bønnesalat m. semidried tomater og pesto
Dessert
- Flødeis m. chokolade
SEN AFTEN
- Toscasnitte
7. - 13. oktober
FROKOST
Lunt
- Proteinrig kartoffelsuppe
- Labskovs (okse) m. rødbeder
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Kalkunsalat m. persille
- Hummus m. grillet peberfrugt og oliven
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Drømmekage
AFTEN
Kødret
- Karrygryderet (gris)
Ris
Bagte persillerødder m. dukkah
Livret
- Kødboller (fjerkræ) i krydret tomatsauce
Pasta
Bagte persillerødder m. dukkah
Dessert
- Skyrkage (husblas) m. syltede æbler
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig tomatsuppe
- Kikærtebøf m. kold urtesauce
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Saltkød (okse) m. sky, løg og karse
- Æg m. ærtemayonnaise og urterasp
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kringle m. æble og kanel
AFTEN
Kødret
- Chili con carne (okse) m. creme fraiche
Ris
Hvidkålssalat m. rødkål og ristet sesam
Livret
- Paneret kylling m. paprikasauce
Parmesankartofler
Hvidkålssalat m. rødkål og ristet sesam
Dessert
- Appelsinfromage m. flødeskum (Husblas)
SEN AFTEN
- Snitte m. hindbær
FROKOST
Lunt
- Proteinrig aspargesuppe
- Kylling m. kidneybønner og semidried tomat
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Sprængt kalkun m. karryæblechutney og rugbrødschips
- Bagt rødbede m. peberrodscreme og persille
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Roulade m. kakao og solbær
AFTEN
Kødret
- Kalkunfrikadeller m. rodfrugt m. stuvede porrer
Stegte kartoffelskiver
Bagt knoldselleri m. gremolata
Livret
- Burrito m. oksekød og grønsager
Bagt knoldselleri m. gremolata
Dessert
- Kirsebærtrifli (Husblas)
SEN AFTEN
- Franskbrød m. rullepølse og løg
FROKOST
Lunt
- Proteinrig svampesuppe
- Æggekage m. jordskokker
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Fiskefrikadelle m. remoulade,
syltede gulerødder og cornichon - Æg m. mayonnaise og karse
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Pæretærte m. creme fraiche
AFTEN
Kødret
- Rosmarinmarineret kylling m. Stegt ratatouille
Ris
Spidskålssalat m. radicchio, æbler, parmesan og saltede mandler
Livret
- Stegt fiskefilet m. tatarsauce
Stegte små kartofler
Spidskålssalat m. radicchio, æbler, parmesan og saltede mandler
Dessert
- Hvid chokolade fromage m. brombær (Husblas)
SEN AFTEN
- Kardemommesnurre
FROKOST
Lunt
- Proteinrig karrysuppe
- Tærte m. kalkunbacon og løg
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Roastbeef (okse) m. løgkompot og purløg
Kartoffel-nødde pålæg m. syltede rødløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kokossnitte m. hindbær
AFTEN
Kødret
- Karbonade (gris) m. stuvet hvidkål
Kartofler
Stegte gulerødder m. persillepesto
Livret
- Pasta ala cabonara (fjerkræ)
Foccacia
Stegte gulerødder m. persillepesto
Dessert
- Æblekage m. flødeskumsskyr
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og blå vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig sellerisuppe
- Linsepostej
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Rullepølse (gris) m. æbleeddikesky, løg og karse
- Æg m. mayonnaise og sweetdrops
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Mazarin
AFTEN
Kødret
- Stegt laks m. citron-blanquette sauce
Kartofler
Hvidkålssalat m. porre og ristede solsikkekerner
Livret
- Stegt kyllinge overlår m. karrysauce
Ris
Hvidkålssalat m. porre og ristede solsikkekerner
Dessert
- Flødeis m. Jordbærcoulis
SEN AFTEN
- Sarah Bernhard
FROKOST
Lunt
- Proteinrig paprikasuppe
- Tartelet m. høns i asparges
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Varmrøget laks m. asparges og dild
- Æggesalat m. sprøde kapers og rødløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Cookie
AFTEN
Kødret
- Kalkun i rød karry
Basmati ris
Rødbedesalat m. gulerod, græskarkerner og persille
Livret
- Millionbøf m. kartoffelmoslåg
Rødbedesalat m. gulerod, græskarkerner og persille
Dessert
- Fromage m. hindbær (Husblas)
SEN AFTEN
- Kransekage
14. - 20. oktober
FROKOST
Lunt
- Proteinrig kartoffelsuppe
- Fiskefrikadelle m. laks og kold dildsauce
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Kalkunsalat m. persille
- Hummus m. grillet peberfrugt og oliven
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Citronmåne
AFTEN
Kødret
- Beuf bourginon (okse)
Kartoffelmos m. rodfrugter
Grønkålssalat m. pære og ristede nigellafrø
Livret
- Stegt fiskefilet m. persillesauce
Kartofler
Grønkålssalat m. pære og ristede nigellafrø
Dessert
- Blommetrifli
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig tomatsuppe
- Spinatkrokette m.
tomatmayonnaise - Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Saltkød (okse) m. sky, løg og karse
- Æg m. ærtemayonnaise og urterasp
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Wienerbrød
AFTEN
Kødret
- Medisterpølse (gris) m. grønlangkål
Brunede kartofler
Rødbeder
Livret
- Kebab
Tzatziki
Pitabrød
Rød spidskålssalat m. lime
Dessert
- Cheesecake m. kirsebær (Husblas)
SEN AFTEN
- Walesbolle
FROKOST
Lunt
- Proteinrig aspargesuppe
- Stegt pølse (gris) m. pølsebrød
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Sprængt kalkun m. karryæblechutney og rugbrødschips
- Bagt rødbede m. peberrodscreme og persille
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Makronsnitte m. solbær
AFTEN
Kødret
- Kylling tikka masala
Basmati ris
Stegte grønne bønner m. sesam
Livret
- Fiskefrikadeller m. tatarsauce
Stegte kartoffelskiver
Stegte grønne bønner m. sesam
Dessert
- Tiramisu
SEN AFTEN
- Franskbrød m. hamburgerryg og italiensksalat
FROKOST
Lunt
- Proteinrig svampesuppe
- Selleri-nødde frikadelle m. peronata
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Fiskefrikadelle m. remoulade, syltede gulerødder og cornichon
- Æg m. mayonnaise og karse
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Æble-kanelkage
AFTEN
Kødret
- Frikadeller (gris) m. brun sauce
Kartofler
Rødkål
Livret
- Stegte nudler m. grønt og kylling
Stegt broccoli m. hvidkål og sesam
Dessert
- Citronfromage (Husblas) m. flødeskum
SEN AFTEN
- Fragilitéroulade m. moccacreme
FROKOST
Lunt
- Proteinrig karrysuppe
- Marineret kylling m. feta og kalkunbacon
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Roastbeef (okse) m. løgkompot og purløg
- Kartoffel-nødde pålæg m. syltede rødløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Gulerodskage m. ostecreme
AFTEN
Kødret
- Stegt kalkunschnitzel m. bearnaisesauce
Stegte små kartofler
Stegte rødbedestave
Livret
- Lasagnette (okse)
Stegte rødbedestave
Dessert
- Æblekompot med bagt crumble og creme fraiche
SEN AFTEN
- Franskbrød m. ost og blå vindruer
FROKOST
Lunt
- Proteinrig sellerisuppe
- Tærte m. græskar
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Rullepølse (gris) m. æbleeddikesky, løg og karse
- Æg m. mayonnaise og sweetdrops
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Kokosmakron m. marcipan og chokolade
AFTEN
Kødret
- Nakkekotelet (gris) m. baconchampignonsauce
Kartofler
Hvidkålssalat m. syltede rødløg
Livret
- Kødboller (fjerkræ) i karrysauce
Ris
Hvidkålssalat m. syltede rødløg
Dessert
- Panna cotta (Husblas) m. brombærsauce
SEN AFTEN
- Chokoladebar m. kokos
FROKOST
Lunt
- Proteinrig paprikasuppe
- Ribbensteg (gris) m. rødkål
- Lun leverpostej (gris)
Smørrebrød
- Varm røget laks m. asparges og dild
- Æggesalat m. sprøde kapers og rødløg
Frugtgrød
- Tilbydes på afsnittet
EFTERMIDDAG
- Napoleonshat
AFTEN
Kødret
- Barbecue kyllingebryst m. marsala sauce
Stegte kartoffelskive
Bønnesalat m. semidried tomater og pesto
Livret
- Bolognesesauce (okse)
Pasta
Bønnesalat m. semidried tomater og pesto
Dessert
- Flødeis m. chokolade
SEN AFTEN
- Toscasnitte