Tilbud til skoler og gymnasier

 • Erhvervspraktik for folkeskoleelever på Aarhus Universitetshospital
  Som folkeskoleelev har du mulighed for at komme i praktik på Aarhus Universitetshospital. Her vil du få en generel introduktion til hospitalet samt mulighed for at følges med en medarbejder fra ét af følgende fag:

Vi håber, det kan inspirere dig, og at du kan få be- eller afkræftet nogle af de tanker, du går med.

Tilmelding til erhverspraktikken foregår ved, at du henvender dig på din egen skole til din UU vejleder, eller hos
Ungdommens Uddannelsesvejledning i Aarhus  

 • U-days for gymnasieelever 
  Alle videregående uddannelser i Aarhus holder åbent hus i 3 dage. Det gøres for at vise, hvad de forskellige uddannelser går ud på, og for at du kan blive inspireret og få be- eller afkræftet nogle af de tanker, du går med.
  Det helt særlige ved U-days er, at du får en reel oplevelse af studiemiljøet på de forskellige uddannelsessteder. Du kan møde studievejledere, studerende og undervisere, som fortæller om uddannelserne og viser dig, hvordan og hvorfor netop deres uddannelse er interessant.
 • Uddannelse uden grænser 
  Er du interesseret i at høre om grunduddannelsesmuligheder på Aarhus Universitetshospital? Få en snak med personer, der arbejder på hospitalet og hør om de mange uddannelsesområder på stande på "Uddannelse Uden Grænser" (UUG).
  UUG er Danmarks største uddannelsesmesse og afholdes hvert år i januar/februar i 5 regioner. På messen præsenteres et bredt udsnit af sundhedsuddannelserne. Desuden deltager en bred repræsentation af erhversuddannelser, ungdomsuddannelser, højskoler, private og offentlige virksomheder samt en række udenlandske universiteter.