Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

 

Fremover vil et tryk på din smartphone eller iPad bringe dig et stort skridt nærmere dit bestemmelsessted på én af Aarhus Universitetshospital 2 matrikler: i Skejby på Palle Juul-Jensens Boulevard eller på Nørrebrogade.

Specielt for patienter og pårørende er der nemlig udviklet AUH Find vej app, der ved hjælp af en GPS-funktion effektivt tager dig ved hånden og fører dig hen til den rigtige indgang på hospitalet.

I Skejby kan appen også bruges indendørs, så den fører dig helt hen til det rigtige mødested på hospitalsafsnittet.

Med AUH Find vej app på telefon eller iPad er det også muligt at planlægge ruten i egen bil med Google Maps eller med offentlig transport gennem Rejseplanen.

Du kan fx også finde nærmeste busstoppested, handicapparkeringspladser, kantine, rygeboks, postkasse osv. ved at gå ind under 'Find vej' og klikke på de 3 prikker i øverste højre hjørne og vælge "Oversigt over steder" og herefter "Patientfaciliteter".

Der er også links til afdelingernes hjemmesider, hvor du finder alle praktiske og relevante informationer i forbindelse med indlæggelse, undersøgelse, besøgstider, parkeringspladser og meget mere.

Du henter AUH Find vej app i App Store eller Google Play. 

Hent appen her:

App Store

Google Play

Appen er udviklet i samarbejde med Systematic.