Parkeringsmuligheder

P-huset (P20)

I P-huset (P20) er der altid er ledige p-pladser. Indkørsel til P-huset findes ved indgang J.

Hvis du har brug for at holde i P-huset længe, har du mulighed for at reservere og forudbetale parkering i 24 timer for 49,- kr. 

Når betalingen er gennemført på betalingssiden, får du en kvittering med QR kode. QR koden skal vises ved indkørsel, og du får automatisk en udkørselsbillet, som skal bruges indenfor 24 timer. Udkørselsbilletten kan kun bruges til 1 udkørsel i gyldighedsperioden.

P-pladser tæt på indgangen

Man må gerne parkere på pladserne nær indgangen for at sætte personer af eller foretage et kort ærinde, men man må max holde der i 15 minutter.

Handicapparkering 

Der er handicappladser tæt på alle hovedindgange:

Hvis der er optaget på handicap-pladserne, må du parkere gratis på alle andre pladser forudsat, at de ikke er reserverede og forudsat at du har et gyldigt handicapskilt i forruden.

Lader til el-biler

Du finder lader til el-biler i P-huset ved Indgang J.

Priser og betaling

(for 1 parkering)

pr time: kr. 12,00 
pr døgn: kr. 49,00 
pr. uge: kr. 157,00 
pr. måned: kr. 312,00

(afregnes for hver påbegyndt ½ time med kr. 6)

Du kan benytte kort direkte ved indkørsel og udkørsel (ingen billet), eller trække en billet ind, som du betaler i betalingsautomat på pladsen med kort eller mønter, før din udkørsel.

Langtidsbillet købt i betalingsautomat

(flere parkeringer, både ind og ud på samme billet, indenfor gyldighedsperioden)

1 dag       kr. 49,00
1 uge       kr. 157,00 
1 måned   kr. 312,00

Nørrebrogade - andre priser

Til hospitalets adresse på Nørrebrogade findes der også et P-hus (indkørsel fra Peter Sabros Gade), hvor der som regel er flest ledige parkeringspladser.

Du kan bruge mønter, Dankort og Visa i betalingsautomaterne.

Tidsrum Pris
0-24 alle ugens dage (minimum kr. 10,00) 16,00 DKK/time
Døgnbillet / 24 timer

65,00 DKK

49,00 DKK ved forudbetaling

Gebyr ved manglende betaling/overtrædelse af parkeringsreglerne 560,00 DKK

 

Hjælp og service

Al parkering og færdsel sker på eget ansvar, men hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte p-personalet via hospitalets information eller direkte hos APCOA, som er det firma, der står for parkeringen i Skejby.

APCOA kan fx tilbyde gratis starthjælp og andre mindre servicefunktioner. APCOA hjælper også gerne med bagage og kører bilen på plads og henter den igen, hvis du fx er gangbesværet. 

APCOAs let genkendelige uniformerede servicemedarbejdere står hele døgnet til rådighed med hjælp og vejledning. Du finder APCOAs medarbejdere på plan 3, rum G305, over forhal i hovedindgang G eller via ”HJÆLP” knap på alle  ind- og udkørsler samt betalingsautomater (alle P-anlæg med bom).

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte APCOA på tlf. 86 78 35 33 eller på skejby@apcoa.dk. Hjemmeside: www.apcoa.dk.

Er du gangbesværet, handicappet eller på anden måde udfordret, kan hospitalets portører hjælpe dig helt frem til dit bestemmelsessted på den rette afdeling. Henvend dig blot hos Informationen ved Indgang G.

Overvågning og bemanding døgnet rundt

Betalingsparkeringen er sikret med et automatisk bomsystem, videoovervågning og patruljering. Parkeringspladserne er overvåget døgnet rundt. Du kan holde der, så længe du vil.

Kontrolafgift

Overtrædelse af gældende p-regler kan medføre kontrolafgift på 530 kr.

  Kontakt

   Find vej