Maden er en vigtig en del af patienternes behandling og af vores sundhed og velvære. Derfor skal den smage godt og indeholde de rigtige næringsstoffer. 

Det sørger vores professionelle medarbejdere i Centralkøkkenet og cafeerne for.

I Centralkøkkenet tilberedes hver dag velsmagende mad af friske råvarer til ca. 1.150 patienter. De fire cafeer tilbereder mad til de mange gæster - for eksempel pårørende og medarbejdere på AUH.

Økologiske råvarer

Friske og gode råvarer er fundamentet for at lave dejligt mad.
I efteråret 2015 fik Centralkøkkenet det økologiske spisemærke i sølv. I dag er 74% af de fødevarer, som bruges i Centralkøkkenet, økologiske.

Friske grønsager

Hjemmelavet mad med høj kulinarisk og kvalitet

I Centralkøkkenet tilberedes al mad fra bunden af friske råvarer.
Vi bager brød og kager, vi snitter og sylter grøntsager laver pålæg, pesto, mayonnaise og marmelade. Vi steger friske fisk, koger fond, producerer varer i eget røgeri og meget mere. 

Kærlighed til håndværk og kvalitet

Maden, der serveres på hospitalet, er planlagt og tilberedt med passion, omhu og stolthed.

Til disse opgaver findes en bred vifte af dedikerede "fagfolk" i Centralkøkkenet. Det er for eksempel ernæringsassistenter, kokke, catere, bagere, slagtere, økonomaer og diætister.

Tilsammen sikrer de den kulinariske, ernæringsmæssige, håndværksmæssige og hygiejniske kvalitet.


Levnedsmiddelstyrelsens kontrolrapporter

Se rapporterne for Centralkøkkenet og cafeerne her: