2019

Danmarks bedste til at uddanne læger

Lægerne på Led- og Bindevævssygdomme på Aarhus Universitetshospital har armene oppe over hovedet i dag. For afdelingen har netop fået Sundhedsstyrelsens uddannelsespris 2019 for at være den afdeling i Danmark, der er bedst til at uddanne yngre læger.

- Det er en stor anerkendelse for os at modtage Sundhedsstyrelsens uddannelsespris, siger Ellen-Margrethe Hauge, ledende overlæge og klinisk professor på Led- og Bindevævssygdomme på Aarhus Universitetshospital.

- Alle faggrupper i afdelingen gør et kæmpe arbejde for at skabe en god uddannelseskultur, og det ser vi resultatet af nu.

Læs også:

Pressemeddelelsen her...

Nyheden på SST hjemmeside

Nyheden i Århus Stiftstidende

Danmarks bedste til at uddanne læger

 

__________________________________________

2018

Aarhus Universitetshospital har for første gang fået Inspektorernes Uddannelsespris. Tirsdag den 13 marts var uddannelsesteamet og afdelingsledelsen fra Diabetes og Hormonsygdomme i København for at modtage Inspektorernes uddannelsespris 2018. 
Afdelingen var flot repræsenteret af:

• Liselotte Fisker, uddannelsesansvarlig overlæge
• Sten Lund, uddannelsesansvarlig overlæge 
• Mette Søeby, uddannelseskoordinerende yngre læge 
• Marie Juul Ørnstrup, uddannelseskoordinerende yngre læge 
• Else Vestbo, Ledende overlæge 
• Trine Bøje, Oversygeplejerske

Afdelingen havde scoret højest af alle afdelinger i 2017 med topscore i 15 ud af 16 mulige temaer. Inspektorerne anerkendte i deres indstilling den stor uddannelsesopgave som afdelingen løser, samt kompleksiteten i opgaven med en bred vifte af forskellige uddannelsesforløb. Selv om afdelingen er fordelt på to matrikler har uddannelsesteamet formået at fremstå som et samlet team. Den store opbakning som afdelingsledelsen udviser har stor betydning, at afdelingen har formået at vise så store resultater. Vi vil sikre, at afdelingen får lov til at fortælle om deres arbejde i et større forum til inspiration for andre afdelinger.

STORT TILLYKKE fra Lægelig Videreuddannelse