Årsmøde 2020

Årsmødet for UAO'er fandt sted den 29.-30. oktober, der grundet COVID-19-restriktioner, blev afholdt på AUH. Der var stor tilslutning og det blev til et par gode og udbytterige dage - tak for det. 

På årsmødet blev sat fokus på "mit lederskab som UAO", Mille Mortensen fortalte om "Kunsten af lære fejlbarlighed - og hvordan læger kan opbygge mod til at tale om det". På dag 2 havde de to lægefaglige direktører Claus Thomsen og Jørgen Schøler Kristensen takket ja til "Topmøde" om hvordan vi på AUH får uddannelsen i balance. Vi blev introduceret til brug IT til læring og sidst men ikke mindst fik vi besøg af Sundhedsstyrelsen, som kunne overrække to uddannelsespriser 

  • Sundhedsstyrelsens Uddannelsespris 2020 som fortjent gik til Blodbank og Immunologi


    Tryk for stort billede

    Sundhedsstyrelsens Højdespringer 2020 som ligeså fortjent gik til Mave- og Tarmkirurgi

    Tryk for stort billede

Kæmpe tillykke til begge afdelinger 

Oplæg fra årsmøde

 

______________________________________________

Årsmøde 2019

Årsmødet fandt sted den 12.-13. september 2019 på Sabro Kro og Hotel.

Her satte vi bl.a. fokus på, hvad der udfordrer vores uddannelseshverdag – hvordan vi ”leder os selv” og hvordan vi ”smitter” andre på godt og ondt.   

For UKYL'erne begyndte Årsmødet dog allerede kl. 10.00, hvor der blev afholdt en workshop om, hvordan vi sammen skaber tryghed i læring på tværs af AUH.

Oplæg fra årsmødet

______________________________________________

Årsmøde 2018

88 uddannelsesansvarlige overlæger og uddannelseskoordinerende yngre læger mødtes den 14. og 15. juni på Sabro Kro til seminar. Igen et velbesøgt Årsmøde med stor opbakning fra alle afdelinger – tak for det.

Årsmødet 2018 havde temaerne ”uddannelse uden grænser”

Hospitalsledelsen ved lægefaglig direktør Claus Thomsen sammen med hospitalsdirektør Poul Blaabjerg deltog i "topmøde" og svarede på spørgsmål om den lægelige videreuddannelse på AUH.

Du kan hente de forskellige oplæg her

 

Materiale fra Årsmøde 2018