Maden er en vigtig en del af patienternes behandling og af vores sundhed og velvære. Derfor skal den smage godt og indeholde de rigtige næringsstoffer. 

I Centralkøkkenet tilbereder vi hver dag mad af friske råvarer til ca. 1.150 patienter. Det bliver til i alt ca. 1.380.000 måltider til indlagte og ambulante patienter hvert år. I de fire cafeer tilbereder vi mad til pårørende, gæster og medarbejdere på AUH. 

Kærlighed til håndværk og kvalitet

Maden, der serveres på hospitalet, er planlagt og tilberedt med passion, omhu og stolthed af dedikerede "fagfolk" i Centralkøkkenet. Det er ernæringsassistenter, kokke, catere, smørrebrødsjomfruer, husassistenter, bagere, slagtere, økonomaer, professionsbachelorer, cand. scienter og diætister - i alt 150 medarbejdere.

Tilsammen sikrer vi den kulinariske, ernæringsmæssige, håndværksmæssige og hygiejniske kvalitet.

Økologiske råvarer

Friske og gode råvarer er fundamentet for at lave dejlig mad. I efteråret 2015 fik Centralkøkkenet det økologiske spisemærke i sølv. I dag er 74% af de fødevarer, som bruges i Centralkøkkenet, økologiske.

Friske grønsager

Hjemmelavet mad med høj kulinarisk kvalitet

I Centralkøkkenet tilberedes al mad fra bunden af friske råvarer. Vi bager brød og kager, vi snitter og sylter grøntsager laver pålæg, pesto, mayonnaise og marmelade. Vi steger friske fisk, koger fond, producerer varer i eget røgeri og meget mere. 

 


Levnedsmiddelstyrelsens kontrolrapporter

Se rapporterne for Centralkøkkenet og cafeerne her: