Når man er syg, kan det knibe med at spise og drikke nok. Personalet vil støtte dig i at spise, fordi din krop har brug for mad og drikke, så du kan komme til kræfter igen.

Foruden hovedmåltiderne er det vigtigt også at spise mellemmåltider og at drikke kalorieholdige drikke.

Til morgenmad serverer afdelingen hjemmebagt brød, æg, grød og mejeriprodukter.

Tal med personalet i afsnittet om, hvad du ønsker at spise og drikke.

I Centralkøkkenet laves al maden fra bunden. Vi bruger friske og fortrinsvis økologiske råvarer.

Alle dine måltider er nøje planlagt og tilberedt af kostfaglige medarbejdere. De sikrer, at maden smager godt og indeholder de rigtige næringsstoffer.

 


 

Uge 25                                                                                           20. - 26. juni

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Uge 26                                                                                           27. juni - 3. juli

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Uge 27
4. juli - 10. juli

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag