Når man er syg, kan det knibe med at spise og drikke nok. Personalet vil støtte dig i at spise, fordi din krop har brug for mad og drikke, så du kan komme til kræfter igen.

Foruden hovedmåltiderne er det vigtigt også at spise mellemmåltider og at drikke kalorieholdige drikke.

Til morgenmad serverer afdelingen hjemmebagt brød, æg, grød og mejeriprodukter.

Tal med personalet i afsnittet om, hvad du ønsker at spise og drikke.

I Centralkøkkenet laves al maden fra bunden. Vi bruger friske og fortrinsvis økologiske råvarer.

Alle dine måltider er nøje planlagt og tilberedt af kostfaglige medarbejdere. De sikrer, at maden smager godt og indeholder de rigtige næringsstoffer

 


 

Uge 36  (6. - 12. september)

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Uge 37 (13. - 19. september)

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Uge 38 (20. - 26. september)

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag