Inden operationen

Inden operationen

Det er vigtigt at du kontakter afdelingen hverdagen før operationen, så du kan få oplyst et eksakt mødetidspunkt. Link: Kontakt afdelingen vedr. operation i morgen

Ved den indledende undersøgelse har du fået udleveret et brev med en dato for din operation eller du har fået brevet tilsendt efterfølgende.

Kontakt afdelingen vedr. operation i morgen

Før og efter operationen

Du bliver fulgt til operationsstuen af en af vores serviceassistenter. Her vil du blive modtaget af det team af læger og sygeplejersker, der skal operere dig. Børn kan have én forælder med ind på operationsstuen indtil barnet er blevet bedøvet og sover.

Efter operationen bliver du kørt i en seng til en opvågningsstue, hvor sygeplejerskerne overvåger dig, indtil du er vågnet fra bedøvelsen (narkosen) og klar til at komme tilbage til sengeafsnittet eller det dagkirurgiske afsnit, hvor du blev modtaget inden operationen.

Udskrivelse

Tidspunktet for din udskrivelse vil være individuel. Det er aftalt med dig forud for operationen om du kan gå hjem samme dag eller skal forvente indlæggelse på vores sengeafsnit.