Indlæggelse

Når du skal indlægges, skal du møde på det tidspunkt og sted, som er anført i indlæggelsesbrevet. 

Medbring

- indlæggelsesbrevet
- toiletartikler
- morgenkåbe
- hjemmesko
- den medicin, du anvender til dagligt
- evt. læsestof eller anden underholdning

Der er mulighed for at opbevare værdigenstande i en aflåst boks på afdelingen. Personalet påtager sig ikke ansvaret for dine egendele. 

Når du er blevet indlagt skal du tale med den læge, som skal bedøve dig og den læge, der skal foretage evt. operation. Som regel skal du også have taget blodprøver og foretaget forskellige undersøgelser, f.eks. røntgenundersøgelse af lungerne. 

Hvis du bliver indlagt en fredag, kan du gå hjem på weekend fra fredag eftermiddag til søndag aften efter nærmere aftale med sengeafdelingens personale. Du skal imidlertid selv sørge for transporten i weekenden. 

Indlagte børn

Børn, der indlægges til behandling på Øre,- Næse- og Halskirurgi, indlægges til ophold på Kirurgisk Børneafsnit. En forælder er velkommen til at være hos et indlagt barn hele døgnet. 
Medbring gerne: 
- barnets legetøj
- bøger
- anden underholdning 

Udskrivelse

Der er mulighed for at blive udskrevet alle ugens dage. Når du er blevet udskrevet er du velkommen til at opholde dig i afdelingen indtil du kan få transport hjem. Du kan imidlertid ikke ikke regne med at have en seng til rådighed. 

Vi tilstræber at gøre din indlæggelse så god som mulig. Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte personalet.