Når du skal til undersøgelse på Neurofysiologisk Klinik er det en god ide at komme i god tid. Det kan tage tid at finde en parkeringsplads og orientere sig om, hvor du finder klinikken. Sammen med indkaldelsesbrevet har du modtaget et kort over sygehuset, som kan hjælpe dig med at finde vej.

Du finder Neurofysiologisk Klinik på indgangsniveau, dvs. plan 2 ved krydspunkt J209. Du kommer nemmest hertil ved at gå ind af hovedindgang J og så dreje til højre. Så ligger vi som den sidste gang på højre side lige inden psykiatrien (K).

Vores venteområde finder du lige inden indgangen til klinikken. Når du ankommer bedes du skanne dig ind  med dit sundhedskort (sygesikringskort) ved ankomstskanneren. Fra skanneren får du et nummer og kan herefter tage plads i vores venteområde foran klinikken. Dit nummer vil blive kaldt på skærmen når det er din tur og her kan du også se hvilket rum du skal gå til. 

Ventetid i afdelingen

Vi tilstræber naturligvis, at du kommer ind til undersøgelsen til den planlagte tid, men vi kan blive forsinket, når der kommer akutte og uforudsete undersøgelser.

Da vi har forskelligt udstyr på undersøgelsesstuerne, kan det variere, hvornår hvilken stue er ledig. Du kan derfor ikke forvente at blive kaldt til undersøgelse i den rækkefølge, du er kommet i.

Mobiltelefon og trådløst netværk

På Neurofysiologisk Klinik er det tilladt at bruge din mobiltelefon i venteværelset men ikke når du skal ind til undersøgelse, da det kan påvirke funktionen af det tekniske udstyr.

Læs mere om trådløst net, og hvordan du får adgang

Tilskud og hjælp til transport

Du skal som patient normalt selv sørge for at komme til og fra hospitalet.

I særlige tilfælde kan du dog få tilskud til kørselsudgifter eller blive kørt med Region Midtjyllands taxaordning.

Læs mere om kørsel og transporttilskud