Sammen med din indkaldelse i din e-boks, skulle du gerne have modtaget et bilag med et Oplysningsskema eller Spørgeskema. Dette bedes du udskrive og udfylde, før du kommer i ambulatoriet. Har du ikke en printer, kan du også få oplysningsskemaet udleveret hos os på dagen. Afsæt tid til at få Oplysningsskemaet eller Spørgeskemaet udfyldt inden du skal ind og tale med lægen.

Hvis du får medicin eller for nylig har fået ændret i din medicin, skal du kontakte din egen læge og få ajourført det Fælles Medicin Kort, inden dit besøg hos os.

 

Inden samtalen kan du med fordel overveje, hvad du gerne vil tale med lægen om.

Du kan skrive spørgsmål ned og medbringe dem til konsultationen.

Det er en god ide at tage et familiemedlem eller en ven med til samtalen. Så er I flere, der hører, hvad der bliver sagt, og I kan sammen få stillet spørgsmål, der dukker op undervejs.

Når du møder i Klinik for Mave- og Tarmkirurgi

Det første du skal gøre er, at skanne dit sundhedskort på ankomststanderen lige uden for Klinik for Mave- og Tarmkirurgi.Du får herefter en bon med et ventenummer og du bedes derefter tage plads i venteområdet.

Lægen eller sygeplejersken kalder dig ind, når det er din tur.

Du kan orientere dig om ventetid på kaldetavlen i venteområdet.

Der er mulighed for at købe mad for både dig og dine pårørende i sygehusets café. Café Syd ligger på plan 4a ved krydspunkt C416. Tag elevator C216.

Når du er færdig med samtalen eller undersøgelsen

Hvis det aftales, at du skal opereres, vil du få tilsendt en tid til operationen.

Hjemtransport

Sekretæren vil gerne, efter dit besøg, være behjælpelig med at bestille hjemtransport eller udfylde en transportgodtgørelse, hvis du er berettiget til det.

Læs mere om transportgodtgørelse

Kontakt Klinik for Mave- og Tarmkirurgi

Klinik for Mave- og Tarmkirurgi

Parkeringsmuligheder

Vær opmærksom på, at det er betalingsparkering, så medbring kreditkort. du kan se hvor du kan parkere på dette kort.