Overordnet foto af frirummet

Frirumm1 finder du på Plan 1 (lige nedenfor trappen ved Indgang C)

Et fedt rum der slet ikke minder dig om, at du er på hospitalet.
Her kan du koble af, bruge ventetid, spille spil, se film, spise, være sammen med andre unge eller alene, deltage i arrangementer eller lave lige det, du har lyst til.

Alle klinikker og afsnit har et nøglekort, som du kan låne, så du kan komme ind og låse efter dig alle ugens dage.

Frirumm1 har et lille køkken og et køleskab. Det kan du bruge, hvis du gerne vil have din egen mad med og spise et andet sted end der, hvor du får behandling.

I Frirumm1 kommer der også unge fra Blodsygdomme, da vi har en fælles indsats på hospitalet for alle unge, der har kræft.

Ungekoordinator

I Kræftafdelingen er der en ungekoordinator. Hun kontakter dig, når du er i starten af dit behandlingsforløb, så I lærer hinanden at kende og så du får noget at vide om alle de muligheder, vi kan tilbyde dig og alle andre unge.

 

Ungekoordinatoren kan du bruge til fortrolige samtaler, også når du er færdig med behandlingen. Hun står klar, hvis du har noget på hjertet, der kan være svært at tale med andre om. Oplever du problemer af den ene eller andet slags, så vil hun forsøge at hjælpe dig.

 

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag vil ungekoordinatoren være i Frirumm1 mellem kl. 9.30 og 14. Du kan også lave en aftale med hende om et andet tidspunkt, hvor i kan tale sammen.

 

Ungekoordinatoren kan kontaktes i Frirumm1 eller på messenger via den lukkede facebookgruppe Frirumm1´s UNGE

Ungepanel

Sammen med en gruppe på ca. 10 unge, der er eller har været i behandling på Kræftafdelingen eller Blodsygdomme udvikler vi vores nye initiativer. Vi mødes med dem ca. 5 gang om året. Ungepanelet har fx været med til at bestemme, hvordan de gerne ville have Frirumm1 indrettet, hvad stedet skulle hedde og hvilke arrangementer vi skal lave. Du kan møde nogen af dem til vores arrangementer, som de ofte står for.

Du kan også komme med i ungepanelet – vi har jævnligt brug for nye medlemmer!

Aktiviteter og arrangementer i Friumm1

Sammen med Ungepanelet afholder vi forskellige events. Fx har vi 'Tøseeftermiddag' kun for piger, 'Bare mænd' kun for unge mænd, foredrag og møder for både unge, forældre, kærester, brætspil-eftermiddag, filmaften, mindfulness og yoga, mmm… Kun fantasien sætter grænser for os. Alt det kan du deltage i.

Facebook

Følg og bliv aktiv på vores Facebook: 'Frirumm1's UNGE' (en lukket gruppe kun for unge i Frirumm1, som du anmoder om at blive medlem af) eller på 'Frirumm1 AUH' (som er offentlig PR for os).