Du bliver hentet, så snart dit barn køres på opvågningen. På opvågningen vil dit barn, få mulighed for stille og roligt at komme til sig selv, og blive smertedækket. På opvågningen vil der også være mad, drikke og en is. Har barnet specielle behov ift. mad, er det en god ide, at have sørget for noget hjemmefra som supplement.

Udskrivelse

Dit barn bliver udskrevet, når vi skønner, at han/hun er klar til dette og vi taler med dig om det på opvågningen. 

Ved udskrivelse har vi gennemgået patientpjecen til den behandling eller operation, dit barn har fået. Vi har tillige sikret os, at du er indforstået med hvilken og hvor megen smertestillende medicin, du skal give dit barn.

I patientpjecen står også hvad du skal observere for og akut telefonnumre. Disse kan du også finde her på websitet under kontakt.

Videre plan - prøvesvar

Inden udskrivelse vil der være lagt en plan for dit barn. Det kan være barnet er afsluttet eller skal i et videre forløb. Det kan også være, at yderligere plan afhænger af de prøver der evt. er taget.

Læs om muligheder for prøvesvar.

Patienthotel?

Det er nogle patienter, der efterfølgende skal på patienthotel. Dette vil være aftalt på forhånd ved forundersøgelsen. I enkelte tilfælde, er det et skøn på dagen baseret på forskellige faktorer. 

Læs om Patienthotellerne.

Mere information til børn i Dagkirurgi