NBMT 2021 - profilbillede.jpg

Blodsygdomme er i 2021 vært for den nordiske sygeplejekonference Nordic Blood and Marrow Transplant Nurses ForumProgram NBMT2021.png

 

Sygeplejesymposium 2019

Blodsygdomme, sygeplejesymposium 2019

 

For syvende gang afholdt Blodsygdomme sit sygeplejefaglige symposium 3. juni 2019. Her præsenterede afdelingens sygeplejersker projekter gennemført i eget afsnit eller i forbindelse med uddannelse. Det blev igen i år en spændende og inspirerende eftermiddag.  Overskriften på det første symposium afholdt i de nye rammer på Aarhus Universitetshospital var 'Patientinddragelse og Samarbejde'. Årets gæsteforelæsere var Karin Bundgaard, sygeplejerske og postdoc fra Hoved-Orto & Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje på Aalborg Universitetshospital med oplægget: 'Fundamentals of Care – Er der noget nyt i det?' og Klaus Lundblad Bengtsen, tidligere patient på Hæmatologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital med oplægget: 'En patientfortælling'.

 

Sygeplejesymposium 2017 - Helbrede - Lindre - Trøste 

Sygeplejesymposium 2017

 

For sjette gang afholdt Hæmatologisk Afdeling R sit sygeplejefaglige symposium 1. juni 2017. Her præsenterede afdelingens sygeplejersker projekter gennemført i eget afsnit eller i forbindelse med uddannelse. Det blev igen i år en spændende og inspirerende eftermiddag. Helbrede-Lindre-Trøste var overskriften for symposiet, da det var sidste symposium på ”Det gamle Amtssygehus”. Årets gæsteforelæsere var Charlotte Hanberg  og Louis Sofia Madsen fra Defactum med et oplæg om Rehabilitering og behovsvurdering.


Sygeplejefagligt forskningsforum

Formål
Medlemmer
Opgaver
Beslutningskompetence

Igangværende projekter

Ph.d. projekter
Øvrige projekter

Afsluttede projekter

Arbejdsmarkedstilknytning for patienter diagnosticeret med hæmatologisk kræft - Afsluttet maj 2014 

Sygeplejesymposier

Link til sygeplejesymposier 2012-2017

Publikationer

Peer reviewed artikler
Ikke peer reviewed artikler
Bogkapitler