Køkkenet tilbereder mad til patienter og personale. Der er ca. 800 patienter, på sygehusets afdelinger på Tage-Hansens gade, P. P. Ørumsgade og Nørrebrogade. Desuden er der til hverdag ca. 1200 ekspeditioner i 6 kantiner og ved 2 salgssteder. Endvidere sørger vi for forplejning i forbindelse med møder, kurser og receptioner, som bliver afholdt på sygehuset.

Vi producerer frisktillavet mad hver dag. Der arbejdes frem mod en hjemmelavet mad med sundhed, saft, kraft og smag, uden for mange tilsætningsstoffer. På sigt er det meningen, at rigtig mange af de råvarer der benyttes, skal være økologiske. 

I køkkenets afdeling på Tage-Hansens gade etableres eget slagteri og bageri. 
Her produceres hjemmelavet pålæg, pølse, brød, kage og småkager.

Køkkenet er endvidere godkendt til uddannelse af Proffesionsbacelor i ernæring og sundhed, Catere, Ernæringsassistenter, Slagtere og Bagere.

 

Se køkkenet Tage-Hansens Gade 
seneste smileys og kontrolrapport
 
 
 Se køkkenet Nørrebrogade
seneste smileys og kontrolrapport
 

Kontakt

Centralkøkkenet
Aarhus Universitetshospital
Nørrebrogade 44, Bygn. 15.
DK-8000 Aarhus C

Tlf. 7846 3595
 Mail:
centralkokkenNBG@auh.rm.dk