Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

En styrket diabetesindsats i Region Midtjylland

Steno Diabetes Center Aarhus er sat i verden for at hjælpe mennesker med diabetes i Region Midtjylland med at få et godt liv.

  • Vi skal bidrage til at knække kurven, så færre mennesker får diabetes.
  • Og vi skal bidrage til at gøre livet bedre for dem, der allerede har sygdommen.

Det skal vi blandt andet gøre ved at igangsætte fælles indsatser og implementere nye løsninger i samarbejde med patienter, regionshospitaler, kommuner, almen praksis og andre relevante aktører.

Alt sammen noget, som skal bidrage til mere sammenhæng, samarbejde og højere kvalitet i diabetesindsatsen i Region Midtjylland til gavn for alle mennesker med diabetes.

Nye behandlingstilbud og forskning i international topklasse

Steno Diabetes Center Aarhus er etableret den 1. januar 2018 i et samarbejde mellem Region Midtjylland og Novo Nordisk Fonden.

Det giver os en historisk mulighed for at gøre noget nyt på diabetesområdet.

Vi skal være et internationalt anerkendt videns- og kompetencecenter, som skal styrke og drive diabetesindsatsen i hele Region Midtjylland inden for fire områder:

Nybygget diabetescenter

Steno Diabetes Center Aarhus har til huse på Aarhus Universitetshospital, hvor vi varetager den ambulante diabetesbehandling af børn og voksne med diabetes i Aarhus Universitetshospitals optageområde. Her har vi også faciliteter til vores forskning og øvrige indsatser.

En vigtig del af etalberingen af Steno Diabets Center Aarhus er, at vi får mulighed for at bygge et helt nyt center i den kommende Forumbygning på Aarhus Universitetshospital.

I det kommende center får vi en unik mulighed for i fantastiske rammer at samle vores klinik, vores forskning og alle vores øvrige indsatser under ét tag.

Steno Diabetes Center Aarhus forventes at flytte ind den kommende Forum-bygning ved Aarhus Universitetshospital medio 2022.

 

Hos Steno Diabetes Center Aarhus tror vi på, at alle mennesker med diabetes kan få et godt liv. Et liv fyldt med glæde, livskvalitet og muligheder for at træffe egne frie valg gennem hele livet.

Læs mere her.

Fakta om Steno Diabetes Center Aarhus

Job hos Steno Diabetes Center Aarhus?