I Centralkøkkenet tilbereder vi hver dag velsmagende mad af friske råvarer til ca. 1.150 patienter. Det bliver til i alt ca. 1.380.000 måltider til indlagte og ambulante patienter hvert år. I de fire cafeer tilbereder vi mad til pårørende, gæster og medarbejdere på AUH.

Maden, der serveres på hospitalet er planlagt og tilberedt med passion, omhu og stolthed. 

Til at løse denne opgave er vi en bred vifte af dedikerede fagfolk. Det er ernæringsassistenter, kokke, catere, smørrebrødsjomfruer, husassistenter, bagere, slagtere, økonomaer, professionsbachelorer, cand. scienter og diætister - i alt 150 medarbejdere.

Tilsammen sikrer vi den kulinariske, ernæringsmæssige, håndværksmæssige og hygiejniske kvalitet.

Centralkøkkenet har endvidere medarbejdere ansat i flexjob og forsøger at fastholde medarbejdere med nedsat erhvervsevne.

Vi uddanner ernæringsassistenter og slagtere. Desuden tilbyder vi praktik for professionsbachelor studerende.